Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ανθρωπάκο Ξύπνα - Βήτα Πεις

Ανθρωπάκο ξύπνα πώς να τους δεις; Είναι γύρω σου, ελέγχουν τον κόσμο που ζεις. Είναι αόρατοι και παρακολουθούνε, γελάνε από κοντά την στιγμή που εσύ αυτοκτονείς. Ανθρωπάκο ξύπνα, ακόμα ανεβαίνουν. Υπάρχουν χιλιάδες μ’ακόμα πληθαίνουν. Ακόμα σε βλέπουν, ακόμα σ’ελέγχουν. Γεννήθηκες σκόπιμα για να γίνεις ότι θέλουν.

(Φορτσάτος): Πώς να δεις man φως μέσα στην νύχτα; Είναι κλεισμένοι οι οφθαλμοί, στο μυαλό και στο μυαλό το σκοτάδι σου πήχτρα. Αόρατος πόλεμος γύρω σου, πανικός κι ο εχθρός μένει ανώνυμος. Ο χρόνος μοιάζει όντως λίγος και στο πλευρό σου οι εχθροί, όχι φίλος. Σχέδιο (σχέδιο) αποβλάκωση της μάζας. Παίρνει μπρος για τη διαμόρφωση της Ελλάδας, όπως τη θέλει το κράτος ντρόγκα, reality show, θρησκεία, tv, μυαλά σε κώμα. Έχουνε συμφέροντα. Να πιστέψεις ότι λεν, να σου περάσουν τα αμερικανικά πρότυπα. Φέραν τα έξυπνα ναρκωτικά για να τα περάσουν στη νεολαία, ανθρωπόμορφα τέρατα. Έτσι σε θέλουν, έτσι σ’ελέγχουν. Να βλέπεις Fame Story ενώ από δολοφόνους στο Ιράκ παιδιά πεθαίνουν. Έτσι, δίχως συνείδηση, δίχως σκέψη. Μυαλό υπνωτισμένο ότι θέλουν να πιστέψει. Δεν θα πάρω απ’το χάπι που δίνουν να μην ξυπνήσεις. Ελεύθερος όσο κανείς ζητώ τις απαντήσεις. Το γράφω ακόμα για όσους με νιώθουνε. Α χα. Βήτα Πεις κύριος Πάρης Μανωλάς φωτιά.

Ανθρωπάκο ξύπνα πώς να τους δεις; Είναι γύρω σου, ελέγχουν τον κόσμο που ζεις. Είναι αόρατοι και παρακολουθούν, γελάνε από κοντά την στιγμή που εσύ αυτοκτονείς. Ανθρωπάκο ξύπνα, ακόμα ανεβαίνουν. Υπάρχουν χιλιάδες μ’ακόμα πληθαίνουν. Ακόμα σε βλέπουν, ακόμα σ’ελέγχουν. Γεννήθηκες σκόπιμα για να γίνεις ότι θέλουν.

(Άσαρκος): Τι κι αν πεθάναν όμορφα, μην τους βλέπεις αθώα. Έγινε μετάλλαξη από ανθρώπινα όντα σε ζώα. Περιμένουνε την κιβωτό για να μπούνε και να σωθούνε. Δεν μπορούνε να δούνε και δεν ακούνε. Και έχουνε χωθεί σε πολιτικές παρατάξεις. Ο Νώε πούλησε τα πάντα λόγω ανάγκης και τώρα η θάλασσα μοιάζει με καταρράκτης. Και εσείς φοβάστε κάθε πεδίο μάχης. Είναι χρόνια που γίνατε σε σκακιέρα τα πιόνια και φταις εσύ μόδα. Εκτός απ’την ιστορία σ’αυτή τη χώρα τι σ’έχει κάνει να την σέβεσαι και τώρα; Ποια δημοκρατία ρε βλάκα και ποια Ελλάδα; Η μόνη φλόγα Βήτα Πεις, ποια Ολυμπιάδα; Ζείτε για χρήμα, πεθαίνετε για χρήμα. Ψάχνετε δουλειά, μαζευτήκατε στην Αθήνα. Βρείτε ρόλο, δώστε κώλο και δεν θα πεινάσετε ποτέ μες τη πατρίδα. Νιώστε τρόμο κι αλλάξτε δρόμο. Θέλουνε να γίνετε πουτάνες στην βιτρίνα. Κρίμα, το’χουνε καταφέρει κατά πολύ κρίμα γίναν θηράματα οι κυνηγοί. Το βλέπεις το βλέπεις; Κοίτα, κοίτα. Το νιώθεις; το νιώθεις; Τότε ξύπνα…ξύπνα. Τότε ξύπνα…ξύπνα. Τότε ξύπνα…ξύπνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση